Ankara Üniversitesi Kültür-Sanat Ekspresini hep birlikte yol edelim. Ankara Üniversiteliler olarak deprem bölgelerinde çocukları yalnız bırakmıyoruz. Deprem bölgelerine yemek desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İlave olarak, bölgedeki çocuklara yönelik gezici kütüphane oluşturulması, kültürel ve rekreatif etkinlikler düzenlenmesi, animasyon gösterimleri yapılması, ve oyunlar oynatılması planlanmaktadır. İlk aşamada sizlerden yıpranmamış oyuncak ve karalanmamış kitap (hikaye kitabı ve eğitim-sınavlara hazırlık/ destek eğitim kitabı) yardımlarınızı bekliyoruz. En güzel oyunlarımızla, kültürel-sanat etkinliklerimizle çocukların yalnız olmadığını Ankara Üniversiteler olarak onların destekçisi olduğumuzu gösterme vakti… Sizlerden yıpranmamış, mümkünse hiç kullanılmamış:

* Oyuncaklar
* Kutu Oyunları
* Kitap, çocuk kitapları,
* boyama kitabı
* Boyama setleri
* Destek eğitim setleri, test kitapları
* Futbol, basketbol, voleybol topları